iPad-economie by Peter Sprenger

iPad-economie

By Peter Sprenger

  • Release Date: 2013-05-31
  • Genre: Zaken en persoonlijke financiën
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Digitale veranderingen razen door onze samenleving en scheppen een nieuwe generatie consumenten. In zeer korte tijd ontstonden wereldwijd opererende multinationals, zoals Facebook en Google. De iPad is het symbool geworden van de elkaar in rap tempo opvolgende digitale ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar. Internet, sociale media en mobiliteit zetten de relaties tussen consumenten en bedrijven totaal op hun kop. Onze manier van televisiekijken is onomkeerbaar veranderd. We kopen producten via apps op onze smartphone. We horen belangrijk nieuws als eerste via onze sociale netwerken. Binnenkort betalen we met ons mobieltje.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een veelheid aan boeiende trends die in dit boek beschreven worden. Deze trends zijn gamechangers voor veel industrieën en sectoren. Ze veranderen werkelijk alles. Soms zijn we ons bewust van deze veranderingen, maar vaak zijn ze er zomaar ineens. iPad-economie beschrijft de veertig belangrijkste digitale trends van dit moment. Het boek is een praktisch houvast en daagt managers en ondernemers uit om na te denken over wat dit betekent voor de toekomst van de eigen onderneming of organisatie. Kernachtig – begrijpelijk – relevant – zonder jargon. Wie de veertig digitale trends gelezen heeft, begrijpt beter waarom economisch succes en falen tegenwoordig zo dicht bij elkaar liggen.

Reviews

  • ipadeconomie

    5
    By 40 digitale trends
    Dit boek maakt in 40 duidelijk beschreven trends duidelijk dat er voor consumenten en bedrijven snel erg veel aan het veranderen is. Als je een goed inzicht wilt krijgen in deze "digital change" zou ik dit iBook zeker lezen. Er zitten veel mooie video's en foto's in die de teksten ondersteunen. Dit maakt t ook echt geschikt als iBook. Werkelijk een aanrader.

keyboard_arrow_up