En uit de bergen kwam de echo by Khaled Hosseini

En uit de bergen kwam de echo

By Khaled Hosseini

 • Release Date: 2013-05-21
 • Genre: Literair
Score: 4
4
From 106 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die een ontroerend en onthutsend beeld geven van de problemen waarmee mensen geconfronteerd worden. Khaled Hosseini volgt zijn personages van Kabul naar Parijs, van San Francisco naar het Griekse eiland Tinos, en weer terug naar Kabul. Hij onderzoekt de vele manieren waarop mensen elkaar liefhebben, elkaar pijn doen en verraden én hoe ze zich voor elkaar opofferen.

Gedreven door zijn inlevingsvermogen en psychologische inzicht, waardoor De vliegeraar en Duizend schitterende zonnen wereldwijde bestsellers werden, toont Khaled Hosseini zich in En uit de bergen kwam de echo eens te meer een geboren verhalenverteller.

Khaled Hosseini is een van de meest succesvolle en geliefde auteurs ter wereld. Hij is ook ambassadeur voor de United Nations High Commissioner for Refugees en de United Nations Refugee Agency, en hij is oprichter van de Khaled Hosseini Foundation, een organisatie die humanitaire hulp biedt aan Afghanistan. Hosseini woont in Californië.

Reviews

 • Amazing

  3
  By Peter Verkerk
  What an amazing story. It kept me turning every single page , even for the second time. And now it is finished, I'm actually missing the characters. It feels like I lost something or someone that was dear to me. Mr Hosseini I beg you, please share another story with us!
 • Aanrader

  5
  By Padtatje
  Een dikke aanrader. Heb mijn hart verloren aan Hosseini zijn boeken.
 • Gevuld, gelaagd, precies genoeg

  5
  By IkzeiZ
  Als in een goed muziekstuk worden vele lijnen tot een heel boeiend geheel gesmeed. Geen woord teveel. Alles lijkt precies te kloppen. Gevulde taal. Gelaagd verhaal.
 • Lisette

  5
  By Lisette777
  Schitterend boek: ontroerend en fascinerend van begin tot eind. Knap geschreven en mooi om te zien hoe alle verhaallijnen uiteindelijk samenkomen zonder dat het geforceerd overkomt.
 • Tegenvaller

  1
  By Nono228
  Ik heb tijden uitgekeken naar een nieuw boek van hem, maar dit boek heeft mij niet kunnen boeien. Duizend schitterende zonnen kan dan ook bijna niet overtroffen worden!
 • Echo de kwam bergen de uit

  3
  By Yilmazdoganf
  Uit de Bergen Kwam de Echo. Ja, wat moet ik er van zeggen. Ik had veel meer van dit boek verwacht. Zeker nadat ik Duizend Schitterende Zonnen en de Vliegeraar heb gelezen. Ik heb dit boek paar keer naast me gelegd omdat ik simpelweg geen zin meer had in lezen. Het verhaal pakte me niet, sommige verhalen waren te langdurig waardoor het saai werd. Ondanks dat het einde sneu was, kon het veeeeel beter. Jammer want het verhaal was zeker niet slecht.
 • Tegenvaller

  1
  By kees-i
  Wat een tegenvaller heb me een heel groot deel van t boek afgevraagd waar het nou eigenlijk over ging en wat ik aan de helft van de info had en snap het achteraf nog niet.. Totaal onnozele verhaallijnen, je leest elke keer gewoon 400 bladzijden die gewoon over iemand zijn hele leven gaan die niks met het hele verhaal te maken hebben..
 • Prachtig geschreven.

  4
  By Renee Feijt
  Khaled Hoesseini weet als geen ander hoe hij de lezer van vooroordelen kan verlossen en op die manier mindshifts kan bewerkstelligen. Ik heb wederom genoten van zijn boek en vier of vijf keer een traantje weggepinkt. Alhoewel ik zijn boek "Duizend schitterende zonnen" beter en aangrijpender vind, en sommige personages te gedetailleerd uitgewerkt worden waardoor het soms langdradig wordt, is dit wederom een prachtig verhaal.

keyboard_arrow_up