Vijftig tinten donkerder by E L James

Vijftig tinten donkerder

By E L James

 • Release Date: 2012-06-14
 • Genre: Erotische verhalen
Score: 4.5
4.5
From 527 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Vijftig tinten donkerder is het tweede deel van de zinderende trilogie die in Amerika en Engeland al miljoenen vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. In Vijftig tinten donkerder wordt Anastasia Steele afgeschrikt door Christian Greys duistere geheimen, en verbreekt ze haar relatie met de gekwelde miljardair. Ze start een nieuw leven en begint een carrière bij een uitgeverij in Seattle, maar haar constante verlangen naar Grey blijft haar gedachten domineren. Wanneer hij haar een nieuw voorstel doet kan ze hem dan ook niet weerstaan. Al snel komt Anastasia meer te weten over het hartverscheurende verleden van de beschadigde en veeleisende Christian dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en wordt ze geconfronteerd met de vrouwen uit zijn verleden. Terwijl Grey worstelt met zijn demonen moet Ana de belangrijkste beslissing van haar leven maken. Vijftig tinten donkerder is het vervolg op het meeslepende Vijftig tinten grijs. Tot voor kort werkte E.L. James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden. `Vijftig tinten grijs zet vrouwen in vuur en vlam!' the new york times, #1 op de bestsellerlijst `Meest grensverleggende erotica ooit door een vrouw geschreven.' elle

Reviews

 • E L James

  5
  By Lissa28.
  Geweldige boek! Hoop dat Christian Grey's versie uitkomt...
 • Ik mis een aantal pagina's

  1
  By Daartje
  Ik vind het echt een geweldige reeks, maar mis een aantal pagina's....wat heel frustrerend is.
 • Goed verhaal!

  5
  By Femfataal
  Eerste deel heb ik dicht geklapt voordat ik op de helft was. Werd te langdradig. Toch nieuwschierig naar deel twee en die kon ik blijven lezen. Hoop dat deel 3 dat ook heeft . Vr. Gr.
 • Vijftig tinten donker

  5
  By Axizaran
  Het is een prachtig verhaal over liefde en de strijd om over jeugdtrauma's heen te komen . Ik heb het achter elkaar uitgelezen , schitterend verhaal . Lezen die hap !!!! Arian .
 • Vijftig tinten donker

  5
  By Ronpet
  Een schitterend boek. Ik wil de schrijfster van dit boek bedanken voor de mooie wijze hoe ze dit boek heeft geschreven.
 • Ik ga snel deel 3 lezen

  5
  By S. Waslatio
  1 woord: geweldig
 • Books

  5
  By Icaressx
  Please, its perfect!
 • Vijftig tinten

  5
  By SuZiezzz
  Alle 3 de boeken zijn geweldig toch blij dat het in Deel drie nog een beetje spannend wordt echt een aan rader om Ze alle 3 te lezen in 8 dagen heb ik alle 3 de boeken uit gelezen net mijn laatste bladzijde erg jammer nogmaals het is echt een aanrader alle 3
 • Geen diepgang, gemiste kans.

  2
  By HerfstStorm
  Redelijk boek, leest makkelijk, maar na het 2e boek ben ik wel klaar mee. Er gebeurd niks echt spannends terwijl er zoveel mogelijkheden zijn. Als Leyla in beeld komt, kan dat veel verder uitgewerkt worden. Nu blijft het 'slechts' bij de spannende sexscenes die na 2 boeken ook wel je neus uitkomen. Er gebeurd te weinig, totaal geen diepgang, gemiste kans.
 • Vijftig tinten donker maar ook Vijftig tinten grijs

  5
  By Yboc55
  Zelden zo'n mooie boeken gelezen, nu maar hopen dat Vijftig tinten vrij niet verveeld. Gauw weer downloaden en weer verder.

keyboard_arrow_up