Sappen & Smoothies by Thea Spierings

Sappen & Smoothies

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-05-12
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 4
4
From 11 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Verse sappen en smoothies zijn ontzettend verleidelijk. Ze zien er lekker uit, ruiken heerlijk en zijn ook nog eens makkelijk en snel te maken. En wat een mooie bijkomstigheid is: de meeste sappen en smoothies zijn ontzettend gezond. 

Met sappen en smoothies kun je eindeloos variëren. Bijna elke denkbare combinatie van ingrediënten is mogelijk. 

Sappen & Smoothies bevat veertig heerlijke recepten. Raak geïnspireerd en creëer je eigen favoriete drankjes!

Reviews

 • Vitamineshot

  5
  By Chanta83
  Met Kerst een blender gekregen en daarna eens gaan snuffelen in the Store. Nou, dit boekje is een schot in de roos. Een vitamineschot. Want een sap of smoothie sla je twee vliegen in een kap: lekker en gezond (heel cliché, maar waar). Bij de recepten staan weetjes over de gezonde ingrediënten. De Cranberry-smoothie was een favoriet tijdens de feestdagen. In de inleiding staat dat een smoothie gepureerd fruit is met iets van zuivel als basis. Dus ideaal voor de kinderen. De dag begint goed met een smooth! (maar dat mag ik van mijn huisgenoten niet meer zeggen). Ook vind je in dit boek nog een aantal handige filmpjes. Met de boekenlegger in de linkerbovenhoek markeer je je favorieten.
 • Nooit meer te weinig vitaminen

  4
  By A. van der Sluijs
  De makkelijkste manier om je kinderen ongemerkt vol vitamines te gieten: gewoon veel sappen en smoothies voor ze klaarmaken. Inmiddels vragen ze er zelf om. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf dankzij 'Sappen & Smoothies' ook eindelijk aan de aanbevolen hoeveelheid fruit per dag kom. Behalve heel veel recepten staan er veel extra's in waar je echt wat in hebt, zoals instructievideo's waarin wordt voorgedaan hoe je moeilijk snijdbare fruitsoorten als ananas moet snijden. Er staan ook veel weetjes in over de werking van verschillende ingrediënten. Op sommige sapjes zou ik zelf echt nooit komen, zoals die met rode kool, bleekselderij en citroen, of avocado-limoensap. De persoonlijke toon van het boek spreekt mij iets minder aan ('Zelf volg ik twee keer per jaar een sappeur'), maar dat is persoonlijk. Als de smoothies maar lekker zijn. En dat zijn ze.

keyboard_arrow_up