Spotgaai by Suzanne Collins

Spotgaai

By Suzanne Collins

 • Release Date: 2010-11-12
 • Genre: Dystopisch
Score: 4.5
4.5
From 239 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te herinneren dat er niet te tornen valt aan het dictatoriale regime. Maar dat regime begint nu te wankelen. Rebellen nemen Katniss mee naar het grimmige District 13, waar de regering geen vat op heeft en waar plannen worden gemaakt voor een revolutie die haar weerga niet kent.

Terwijl de voorbereidingen voor de opstand in volle gang zijn, herstelt Katniss van de verwondingen die ze in de arena heeft opgelopen en bereidt ze zich voor op haar rol als leider van de revolutie. Ze is volledig bereid te vechten en zelfs te sterven voor vrijheid. Maar dan geeft president Snow Katniss te kennen dat hij iedereen van wie ze houdt kapot zal maken als de rebellen hun plannen doorzetten. De prijs van vrijheid lijkt hoger dan ooit...

Spotgaai is het bloedstollende slot van de trilogie die begon met De Hongerspelen en Vlammen.

Reviews

 • Super

  5
  By Nietopjemobielzetten
  Het is echt een geweldig boek 😍😍😍😍
 • Geweldig

  5
  By Bbosje
  Geweldige boeken en film van de hongerspelen.
 • Wel leuk

  3
  By NiNa(\/)
  Jammer. Het eerste boek in de serie vond ik met voorsprong de beste. Deze was... Mwa. Wel leuk, maar kon veeeel beter. Het duurde op een gegeven moment wel wat lang op de 'grote eindstrijd' enzo. Het einde maakte vond ik wel wat goed, niet verwacht dat Prim doodging enzo, maar ik ben er niet echt weg van.
 • Ontroerend

  5
  By Teckelguus
  Op school hebben wij het eerste deel als toneelstuk opgevoerd, de tweede en de derde heb ik gelezen. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik vond het echt een geweldig boek. Nou ja geweldig? Heel ontroerend en mooi geschreven vooral, ook op de spannende stukken zoals de gevechten wordt je er echt ingezogen. Je kunt je erg goed inleven hoewel dit best raar aangezien niemand zich in deze omstandigheden verkeerd. ECHT ECHT ECHT HEEL MOOI ECHT LEZEN DUS
 • Spotgaai is geweldig

  5
  By Bramboterham
  Het is een heel mooi boek en toen prim doodging leefde ik gewoon mee met katniss en toen finnick door de mutanten werd vermoord vond ik dat zo zielig Voor Annie. Ik vind het zeker een boek om aan te raden als je dit boek koopt veel plezier met lezen
 • Top!

  5
  By Xxmeeeexxx
  Net zoals de andere boeken uit de serie, een absolute topper! Ik hoop dat de film van 'vlammen' snel uitkomt, en ik hoop op een 4e deel... Hoe dan ook een aanrader!
 • Zoooo!!!! Mooi!

  5
  By Ojaspp
  Geweldig boek moet je zeker lezen!
 • Steengoed

  5
  By Lucia van Duin
  Ga de hele serie voor de tweede keer lezen. Als ik begin weet ik zeker dat ik ze in een keer verslind
 • Superrrr!!!!!!!

  5
  By Katnissz
  Ik vind de hele reeks geweldig, ik hou van die boeken. Het is zo dramatisch en goed gemaakt alsof de emoties in het boek echt worded vertoond LOVE IT!!!!!!!!!!
 • Wauw

  5
  By Veeeeerx
  Dit boek heeft mij het meest geraakt, vooral toen ik las dat prim dood was, dat vond ik echt verschrikkelijk! Het einde vond ik alleen iets minder maar voor de rest, wauw. Echt een aanrader !

keyboard_arrow_up