Koste wat het kost by Jack Mars

Koste wat het kost

By Jack Mars

 • Release Date: 2016-03-15
 • Genre: Detectives en thrillers
Score: 4
4
From 155 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Wanneer radioactief afval door jihadisten in het midden van de nacht wordt gestolen van een ziekenhuis in New York City, roept de politie , in een panische race tegen de klok, de hulp in van de FBI. Agent Luke Stone, hoofd van een geheime elite-eenheid binnen de FBI, is de enige die kan helpen. Luke vindt al snel uit dat de terroristen een vuile bom willen produceren waarmee ze binnen achtenveertig uur een aanslag willen plegen op een onbekend maar belangrijk doelwit, ergens in de Verenigde Staten.    

Een kat en muis achtervolging begint, waarin de meest ervaren overheidsagenten ter wereld het opnemen tegen geraffineerde terroristen. Agent Stone ontdekt dat hij te maken heeft met een omvangrijk complot en dat het doelwit van veel groter belang is dan hij ooit had durven dromen – het gaat helemaal naar de top, tot aan de President van de Verenigde Staten. 

Luke wordt echter erin geluisd, zijn team wordt bedreigd en zijn familie is in gevaar. Nog nooit had er zoveel op het spel gestaan. Maar als commando in de  elite-eenheid special forces, heeft Luke voor hetere vuren gestaan. En hij zal niet opgeven voordat hij de daders te pakken heeft – koste wat het kost. 

Keer op keer wordt hij tot zijn uiterste op de proef gesteld wanneer hij het moet opnemen tegen een leger van hindernissen en samenzweringen met een schokkende revelatie als hoogtepunt.

KOSTE WAT HET KOST – een politieke thriller vol bloedstollende actie, dramatische internationale scènes en onophoudelijke spanning – markeert het debuut van een explosieve nieuwe reeks boeken die om te verslinden zijn. 

Boek #2 in de Luke Stone reeks komt binnenkort uit. 

Reviews

 • Koste wat het kost

  5
  By suspencelezer
  In een adem uitgelezen. Suspense van de ene naar de andere pagina
 • Spannend maar zeer slecht vertaald

  1
  By Ttd24a
  Zoals de titel aangeeft, spannend, maar zeer slecht vertaald. Veel spelfouten en overgenomen Amerikaanse uitspraken.
 • Bedroevend vertaald

  2
  By dedikkevandaal
  Redelijk spannend, zij het bijzonder onwaarschijnlijk. Dieptepunt is wat moet doorgaan voor de vertaling. Mijn neefje van vijf spreekt beter nederlands.
 • Te kort !

  3
  By Eldurby
  Ik had graag het boek langer gezien ik had hem binnen 3 minuten uit dat was best jammer daarom krijgt het van mij 3 sterren vanwege 3 minuten past mooi bij elkaar en nog 1 tip is ie ook in het rood of meer de kleur geel
 • Waarschijnlijk wel een goed boek maar een allerbelabberdste vertaling

  1
  By Suuupermam
  Door de beroerde vertaling heen, lijkt het best een goed boek. Ik heb het niet uit kunnen lezen. De vertaling (Google translate?) was niet alleen slecht (je leest de zinsconstructie van de oorspronkelijke taal er doorheen) maar geregeld zelfs echt fout (m.n. Woordkeuze, niet bestaande uitdrukkingen, etc.). Misschien beter in de onvertaalde versie?
 • Beste boek wat ik ooit heb gelezen

  5
  By Jsjlwjdbmwlenr&€:@3&
  Echt een aan rader
 • Slechte vertaling!

  1
  By Wilsmiii
  Niet te lezen door de vaak letterlijke vertaling vanuit het Engels. Het lijkt of het boek even door de Google translator is getrokken. Ben op pagina 24 gestopt. Mocht het een goed boek zijn dan lees ik het nog wel een andere keer, in het Engels.
 • Great story!

  5
  By No:MSEng
  Goed verhaal, goed geschreven. De NL versie is hier en daar slecht vertaald helaas, maar doet niets af aan de opbouw en spanning die het boek vertegenwoordigd.

keyboard_arrow_up