Harry Potter en de Steen der Wijzen by J.K. Rowling & Wiebe Buddingh’

Harry Potter en de Steen der Wijzen

By J.K. Rowling & Wiebe Buddingh’

 • Release Date: 2015-12-08
 • Genre: Actie en avontuur
Score: 4.5
4.5
From 25 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Met een speciale trein die vertrekt van perron 9¾ belandt Harry Potter op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet hij het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.

Reviews

 • Prachtig boek en schitterend vertaald!

  5
  By Iemand 😉
  Hoi, ik ben Anniek en ik ben 11 jaar, bijna 12. Zelf ben ik helemaal fan van boeken. Geen informatieve boeken, maar het liefst spannende verhalen die eigenlijk niet waar kunnen zijn, fictie. Fantasy of sciencefiction, daar ben ik dol op. Harry Potter en de Steen der Wijzen is zo mooi geschreven, beschreven en herschreven in het Nederlands. Het boek trekt je als het ware mee naar Zweinstein. Zelf schrijf ik ook graag boeken. Ik ben nu bezig met Invaded (aliëninvasie, maar dan anders!) en de Complete Draakclopedie: van Soorten tot Verzorging (een boek over niet bestaande draken)
 • Matige vertaling van een schitterende reeks.

  3
  By Paul Harts
  Uiteraard heeft Rowlings een fantastische boek geschreven. En dat geldt voor alle zeven delen. Echter, de zinnen in deze Nederlandse vertaling lopen eigenlijk voor geen meter. Er is gekozen voor naar mijn mening tamelijk ouderwets Nederlands. Ik heb dit boek van voor naar achter voorgelezen aan mijn 10-jarige dochter. Ze heeft er absoluut van genoten, daar is geen twijfel over. Maar het viel me op hoe matig de zinnen lopen en hoe vaak er zinnen worden afgesloten met koppelwerkwoorden. Dat heeft echt niets meer te maken met smaak, dat is gewoon geen goede stijl.
 • Fantastisch

  5
  By R.Konings
  Het eerste deel van een serie van zeven boeken, en een aanbeveling voor mensen van alle leeftijden. Lezen, voorlezen, herlezen....altijd spannend.

keyboard_arrow_up